CAMINO FRANCÉS

28. MARTS  - 08. APRIL  2013

HJEMREJSEDAG 1

09. APRIL 2013

VEJR:  regn


HØJDEMETER: n/n m op n/n m ned


HJEMREJSE


Vi har i de 3 dage vi har været i Madrid været rundt og se byen. Den er godt nok stor og med imponerende bygninger.  Vi har taget en tur med Sightseeing bussen rudt i byen for at se seværerdighederne. Vi har også benyttet dagene til lidt shopping.


Peter havde fødselsdag den 9. ds. og han skulle jo have en fødselsdagsgave. Og vi skulle have lidt spansk mode med hjem.

SANTIAGO DE COMPOSTELA

MADRID

AFSTAND:           0,0 KM

AFSTAND TOTAL      326 KM

SAMMENFATNING


Kære venner - det har været en hård omgang, fordi det har været koldt og vådt. Faktisk har vi oplevet 2 nogenlunde gode vandredage, de øvrige har bare været kedelige og kolde.

Vi er begge enige om, at Caminoen er en hård vandring og vi har jo heller ikke gjort vores til at den blev mindre hårdt ved at skære 2 dage af de anbefalede dagsvandringer fra Leon til Santiago.

Vi er nok også enige om, at nu har vi gjort det - vist at vi kan tåle mosten og klare skærne, men vi gør det ikke igen.

Jeg er ked af, at det ikke har været muligt at lægge billeder ind paa turen, men det maskineri der er til rådighed er af ældre dato, langsomt og besværligt at bruge.

Jeg sender en mail til Jer alle når billeder er langt ind og den sidste tekst er redigeret.

Tak fordi I fulgte os på turen og mange tak for de mange mails og SMSs vi har fået med opmuntringer.

I morgen efter pilgrimsmessen har vi lejet en bil og kør direkte til Madrid for at bliver der til på lørdag, hvor vi flyver tilbage til København.