CAMINO FRANCES

17. APRIL - 17. MAJ 2012

VANDREDAG 26

12. MAJ 2012

VEJR: sol - godt vejr


HØJDEMETER: 630 m op 870 m ned


Nu er der ca 132 km til Santiago. Jeg har SMSs og talt i telefon med Manfred i dag. Han og Magda er ca. 80 km fra Santiago. Manfred og jeg har aftalt at mødes i Santiago. Jeg er ca 1-2 bag ud. I dag blev det til ca 26 km. Den lille samling huse jeg boede i igår hed i øvrigt La Laguna. Den ældste kirke på Caminoen ligger i O Cebreiro, der samtidig er en fredet by, var den første by jeg kom igennem paa vej op til Linares (pas i ca 1.350 m højde og videre til Alto do Poio i naesten samme højde. Det var godtnok en skrap tur. Igen paa gedestier og med stigninger på op til 25 % på stierne. Der var mange pilgrimme her til morgen og de havde godt nok sved paa panden. Nedgangen fra Alto do Poio, er i øvrigt også en skrap omgang, ligedeldes paa smalle stier med rullesten og vand rendende ned imellem dem. Så det var skrap kost for benet, men det holdt. Jeg er nu efter 26 km stoppet i byen Tricastela for natten og har netop passeret 132 km stenen til Santiago. Vejret har vist sig fra den mest venlige side. Solskin bag let skydække. Vel omkring 25 grader og hvilken gudeskøn natur. Jeg er jo nået til Gallicien og det er bestemt koland.

LA LAGUNA

TRIACASTELA

AFSTAND:     25,0 KM

AFSTAND TOTAL  579 KM

Det lugter af ko og møg, der er sprædt ud paa markerne. Når du går gennem de mange småbebyggelser med gårde, så kan du se, høre og lugte køer. Men naturen med de store bakker i alle farver fra grøn over, violet til gul er fantastisk. Nu kribler det i mig til at komme videre og Santiago er nu inden for rækkevidde.


Fotos på caminoen


Peter kæmper med at få lagt billeder ind i den takt jeg sender dem. Så hav lidt tålmodighed. Jeg har p.t. taget over 800 billeder og jeg mangler stadig 14 dage. Det bliver over 1.000 billeder. Når jeg kommer hjem skal jeg have redigeret samlingen og lagt nogle af dem ind på hjemmesiden. Så væben Jer med lidt tålmodig. Jeg har overvejet hvordan jeg kan præsentere denne ultimative oplevelse jeg har haft. Jeg vil se om jeg ikke kan få udarbejdet en serie af billeder og en mundtlig præsentation inden sommerferien, hvor jeg gerne vil invitere Jer alle til et lille " foredrag" med et glas spansk vin som supplement. Men mere om det senere.