MIN PAKKELISTE

DEL II    


Fortsæt til DEL III

TØJ


Jeg vandre helst i en 150g/m2 langærmet tshirt i merinould. Den har fordele ved at ærmerne kan trækkes op, den er varm, når det er koldt og kold når det er varmt, har solfilter, er nem at vaske og tørrer hurtig. Jeg har en kort ærmet tshirt i samme materiale i rygsækken, som jeg bruger som nattrøje eller som en ekstra trøje.

Underbukser enten i silke - sikre mod gnavskader i skridtet - eller i merinould. Gerne i shortslængde. Har en ekstra under buks i rygsækken. De er nemme at vaske og tørre meget hurtigt.

Vandrebukser i 65% polyester, 35% bomuld, der er lette og er med zipoff, så de kan blive shorts. Et ekstra par i rygsækken. De er nem me at vaske og tørre hurtigt.

Vandresokker i ren uld med en god pasform og rigtig størrelse. Har et ekstra par sokker i rygsækken og har endvidere et par tynde sok ker ligeldes i rygsækken. 

Som overtøj har jeg en fleecejakke, der er let og nem at pakke ned i rygsækken,

Regnjakke med hætte (kort) i Gortex materiale, der giver både tæthed men også åndbarhed. Den er let og kræver kun lidt ved ligeholdelse

Regnfrakke med hætte (lang) i almindelig materiale, hvor der i ryggen er plads til at have en rygsæk indenunder. 

FODTØJ


Fodtøj er en hel verden for sig.

Jeg har fundet ud af, at de vandresko jeg altid anvender ved mine pilgrimsvandringer og befinder mig bedst i, er Salomon XA Pro 3D Trail Running med Gortex, der er 2 numre større end sko jeg nor malt bruger.

Som "hjemmesko" bruger jeg et par lette badesandaler. de kan anvendes ved bad og som "fritidssko", når vandrefodtøjet skal luftes eller tørres.


TING OG SAGER


Toilettaske, der er til at hænge op og med et lille spejl. Plads til vaske/badesæbe, barbergrej, tand børste og tandpasta, negle/fodfil, neglesaks, tandstikker, plaster.

Lille plastpose med fodcreme, solcreme, boddycreme. Evt. medicin.

Vaskesnor og små træklemmer - gerne elstisk.

Mobiltelefon med oplader. Lille lommelygte. GPS

og batterier.

Førstehjælpskit. Kørekort. EU sygesikringskort. Betalingskort. Rejsepas evt. visum.

Notesbog og pen. Kontanter.

Bestik og mutikniv. Vandrestav(e)