MIN PAKKELISTE

DEL III    


Det var hermed afslutningen. Retur.

TING OG SAGER (fortsat)


Et godt regncover, der dækker rygsækken helt er nødvendigt, for at indholdet i rygsækken ik ke bliver fugtigt i regnvejr.

Silkesovepose er nyttig i de varme måneder, når der ønskes at overnatte på herberger. Kan også bruges som underlagt, hvis madressen ik ke er så lækker. Kan også bruges til at lægge et tæppe inden i. Husk at bruge den samme side hver gang.

Hurtigtørrende håndklæde, er godt at have med når man skal i bad eller blot vaskes. Kan også bruge som underlag til en hovedpude i køjesengen.

Sovepose til de kølige måneder eller når der vandres i høje omgivelser, giver en god natte søvn. Soveposer fås i mange kvaliteter og til forskellige temperaturer.

En bredskygget vandrehat, der også kan tåle regnvand er nyttig både i sol og regn.

Lette indedørssko/tøfler er nyttige i forbindel se med indendørsaktiviteter og når man skal i bad eller bruge bad/toilet.

En buff er også rar at have med sig, både når det er koldt, men også når det er meget varmt. Så kan den trækkes op om hovedet, så man ikke får solstik.

Jeg har normalt 2 vandrestave af kulfiber med og bruger normalt den ene. Er god at have når der skal vandres stejlt op og ned, især på ujævnt sti eller med sten. Kan også bruges til at holde hunde og andre dyr væk.

Advarselsfløjte hænger på min rygsæk. 3 lange og 3 korte fløjt er anmodning om hjælp.

Tryghedsalarm kan også tages med og virker tryg hedsskabende.

Et let spisebestik og en mutikniv er også rart at have ved hånden, når man skal have lidt at spise ude på prilgrimsvejen.